Nytt år med pandemins begränsningar.

Ja vi har fortsatt många begränsningar att förhålla oss till i pandemitider. Många av våra medlemmar är i riskgrupper av olika anledningar. Det gör att få har tagit sig till lokalen just för att undvika att riskera att smittas där men även på tunnelbana och buss. Det i sin tur har gjort att vi inte fullt ut kan tillgodoräkna oss det föreningsbidrag vi har varit vana vid. Ekonomin har blivit lidande för föreningen vilket vi har diskuterat på våra föreningsmöten.

Styrelsen har jobbat vidare i skuggan av pandemin. Här är några rader från Thomas senaste utskick till medlemmarna.

Verksamheten
Större delen av förra året låg vår verksamhet nere. Tyvärr blir det nog likadant i år, åtminstone under vårterminen. Bara fredagsgruppen verkar hålla öppet under våren medan övriga grupper avvaktar för att se om vacciner eventuellt gör det möjligt att börja träffas igen.  Det är dock inget som hindrar att enskilda medlemmar går till verkstan om och när den står tom. Detta gäller även helger.  

Jag vill uppmana er att betala den nya årsavgiften på 1000 kr/år för aktiva och 600 kr/år för passiva/stödjande medlemmar. Betala gärna hela årsavgiften på en gång för att förbättra föreningens ekonomi. Vi har lyckats förhandla fram en hyresfri månad, januari, med vår hyresvärd.  

Förra årets tema, Historia, har vi ju inte kunnat redovisa. Skicka gärna in bilder på era alster till Hans Orstadius så ordnar han en utställning på vår hemsida.

Programverksamhet
Av förståeliga skäl har vi inte satt ihop något program för våren. Vi hoppas dock att vi ska kunna ha ett årsmöte i mars på ett liknande sätt som i höstas.  

Thomas

Det här inlägget postades i Föreningsnyheter. Bokmärk permalänken.